Επαγγελματικό γυάλισμα με 3 αλοιφές και κέρωμα

Σε απλά ή μεταλλικά χρώματα διπλής ή μονής επίστρωσης, οι κλιματολογικές συνθήκες της χώρας μας, οι βούρτσες των πλυντηρίων, η συνεχής αμμοβολή που δέχεται η επιφάνεια του οχήματός σας από τη σκόνη και τα σωματίδια που σηκώνουν τα προπορευόμενα αυτοκίνητα, τραυματίζουν και καταστρέφουν την επιφάνεια του χρώματος, προσδίνοντας μια θαμπάδα στο όχημά σας η οποία σε συνδυασμό με τις χιλιάδες μικροεκδορές υποβαθμίζει την εξωτερική του εμφάνιση, μειώνοντας σταθερά και καθημερινά την όψη και την αξία του οχήματος. Η PaintBull ανάλογα με το πρόβλημά σας και τον τύπο του χρώματος χρησιμοποιεί τα κατάλληλα υλικά για να επαναφέρει το όχημά σας στην αρχική του κατάσταση. Χρησιμοποιώντας 3 αλοιφές ανάλογες με την ποιότητα του χρώματος, για να αποφευχθεί η θαμπάδα και τα σημάδια της βούρτσας και σε συνδυασμό με επιπλέον κερί για την προστασία του χρώματος, επιτυγχάνει την αύξηση της διάρκειας της καλής κατάστασης του αυτοκινήτου σας.

Ξεθάμπωμα θολών Φαναριών

Η πλειονότητα των νέας τεχνολογίας οχημάτων έχουν πλέον πλαστικό στην θέση του τζαμιού των φαναριών τους, βάσει της ευρωπαικής οδηγίας για μεγαλύτερη ασφάλεια σε περίπτωση ατυχήματος. Το μειονέκτημα σε αυτή την περίπτωση είναι ότι το πλαστικό πολυμερίζεται με τον ήλιο το χρόνο και τη διαφορά θερμοκρασίας και θαμπώνει με αποτέλεσμα τη μείωση της αποτελεσματικότητας του. Μόνο λίγα λεπτά χρειάζονται και το φανάρι θα έχει την αρχική του όψη και το μέγιστο αποτέλεσμα φωτισμού, εξοικονομώντας χρήματα και χρόνο σε αντίθεση με την αντικατάστασή του.

10440904_262560290620047_8252800130010102393_n10468659_262560270620049_5594844166184267821_n

Κρυσταλοποίηση Φαναριών

Η κρυσταλλοποίηση των φαναριών πετυχένη την καλύτερη όψη αλλά και προστασία για τα φανάρια σας. Το απλό ξεθάμπωμα επαναφέρει τα φανάρια σας στο 80-85% και η διάρκεια είναι από 3 – 18 μήνες, η κρυσταλλοποίηση επαναφέρει τα φανάρια έως και το 100% με διάρκεια άνω τα 4 χρόνια.

Περιποίηση Δερμάτων

  • Με το πέρασμα του χρόνου, το δέρμα έχει λερωθεί και έχει φθαρεί με αποτέλεσμα να μην θυμίζει σε τίποτα το κάποτε αξιοζήλευτο σαλόνι σας. Η σκόνη, ο καπνός, η συνεχής τριβή, η βρωμιά κι ένα σωρό άλλα έχουν εγκατασταθεί στα καθίσματα κι έχουν απορροφηθεί από το δέρμα.

  • Με τη χρήση της ειδικής αλοιφής-κρέμας, τα δερμάτινα καθίσματα του αυτοκινήτου σας θα επαναφέρουν τα στοιχεία της αρχικής τους κατάστασης αλλά κυρίως θα προστατευθούν για να μη χάσουν περισσότερο από την φθορά του χρόνου και της χρήσης!

  • Η υπηρεσία έχει διάρκεια 3-5 ώρες και αφορά λεπτομερή επάλειψη ειδικής αλοιφής-κρέμας με πανί μικροϊνών σε όλα τα σημεία του δερμάτινου σαλονιού!

  • Όλα αυτά γίνονται με τα ειδικά προϊόντα της Gliptone, μίας αμερικάνικης εταιρίας που ειδικεύετε πάνω σε προϊόντα περιποίησης των δερμάτων και συγκεκριμένα των αυτοκινήτων που έχουν μία πιο σκληρή μεταχείριση.

Βιολογικός Καθαρισμός

Βιολογικός καθαρισμός και απολύμανση σε

~Εσωτερικού του σαλονιού
~Καθίσματα
~Οροφή και Δάπεδο
~Ταπετσαριών και Πλαϊνών Μερών
~Ταμπλό
~Πορτ Μπαγκάζ
~Απολύμανση των Αεραγωγών των Εσωτερικών Χώρων Με Μυκητοκτόνο
~Αρωματισμό Καμπίνας
~Συντήρηση και Ενυδάτωση με Γαλάκτωμα των Εσωτερικών Πλαστικών Επιφανειών
~Εξωτερικό Πλύσιμο με Επώνυμα Προϊόντα για Μοναδική Φροντίδα του Χρώματος του Αυτοκινήτου

Ο καθαρισμός πραγματοποιείται με Ενεργό Βιολογικό Αφρό και χρήση Ειδικού Βιολογικού Σαπουνιού.

Τα καθαριστικά είναι ελεγμένα υποαλλεργικά με πιστοποίηση ISO.

           Επιστροφη