Επαγγελματικό Γυάλισμα

Επαγγελματικό γυάλισμα με 3 αλοιφές και κέρωμα.

Σε απλά ή μεταλλικά χρώματα διπλής ή μονής επίστρωσης, οι κλιματολογικές συνθήκες της χώρας μας, οι βούρτσες των πλυντηρίων, η συνεχής αμμοβολή που δέχεται η επιφάνεια του οχήματός σας από τη σκόνη και τα σωματίδια που σηκώνουν τα προπορευόμενα αυτοκίνητα, τραυματίζουν και καταστρέφουν την επιφάνεια του χρώματος, προσδίνοντας μια θαμπάδα στο όχημά σας η οποία σε συνδυασμό με τις χιλιάδες μικροεκδορές υποβαθμίζει την εξωτερική του εμφάνιση, μειώνοντας σταθερά και καθημερινά την όψη και την αξία του οχήματος.

Η PaintBull ανάλογα με το πρόβλημά σας και τον τύπο του χρώματος χρησιμοποιεί τα κατάλληλα υλικά για να επαναφέρει το όχημά σας στην αρχική του κατάσταση. Χρησιμοποιώντας 3 αλοιφές ανάλογες με την ποιότητα του χρώματος, για να αποφευχθεί η θαμπάδα και τα σημάδια της βούρτσας και σε συνδυασμό με επιπλέον κερί για την προστασία του χρώματος, επιτυγχάνει την αύξηση της διάρκειας της καλής κατάστασης του αυτοκινήτου σας.

Κόστος: Το κάθε αυτοκίνητο ανάλογα με το μέγεθος, απόχρωση και την υπάρχων κατάσταση του απαιτεί τον ανάλογο χρόνο. Συνεπώς το κόστος μπορεί να είναι ακριβείς μόνο μετά από εκτίμηση των τεχνικών μας.
Ενδεικτικό εύρος 100€ - 280€.